Rólunk

Kik vagyunk?

A fejlődés útján
Legújabb szolgáltatásaink

A 2009-ben alapított Guminor Szerviz Kft. tavaly ősszel nyitotta meg környezetbarát technológiára épülő autómosóját és autó szervizét

Küldetésünk

Minden nap az ügyfeleinkért
Stabilitás, minőség, garancia

Hiszünk a személyes, hosszú távú partnerkapcsolatokban, és azért dolgozunk, hogy a velünk való együttműködés hasznos legyen Ön számára. A Guminor név biztos hátteret és garanciát jelent a minőségi szolgáltatásokra.

Jövőképünk

Legyen szó bármiről
Minden egy helyen, ami autó

Ma már elmondhatjuk, hogy sikerült megvalósítanunk azt az elképzelést, hogy ügyfeleink bármilyen autóval kapcsolatos igényét helyben ki tudjuk elégíteni. Feladatunk a jövőben, hogy folyamatos fejlesztésekkel, új szolgáltatások bevezetésével ezt a képesésségünket megtartsuk illetve erősítsük.

Erősségeink

az alap
Kiválóan képzett munkatársak

Van egy fontos területe a munkánknak, ahol nem kötünk kompromisszumot. A munkatársaink kiválasztása. Válogatott, felkészült csapat várja Önt a hét hat napján. Ez az egyik kulcsfontosságú tényezője sikereinknek. Ez a garanciája a minőségnek.

Professzionális technológia

Magas szinvonalú, minőségi munkát csak a legkorszerűbb gépekkel és szerszámokkal lehet végezni. Cégünk ezen a téren is szigorú követelményeket támaszt beszállítóival szemben. Gépeink és berendezéseink a ma elérhető legjobb minőséget képviselik.

Korszerü, minőségi alapanyagok

Ahogy a munkaeszközeink választásánál, úgy az alapanyagoknál és alkatrészeknél is fontos szempont a kiemelkedő minőség! A szervizünkben felhasznált anyagok illetve a beépített alkatrészek a legmagasabb minőségi követelményeknek is szigorúan megfelelnek! Alapelvünk az optimális ár-érték arányra épül.

Tudott róla?

Miért fontos a jó minőségű gumiabroncs
A gépjárművek aktív biztonsági rendszereinek teljesítménye nagyrészt az abroncsok tapadásán múlik

Az elmúlt 15 évben a gumiabroncsok jelentősen hozzájárultak a járművek aktív biztonsági rendszereinek fejlődéséhez. A prémium abroncsgyártók – köztük a Yokohama – egyre fejlettebb alapanyag-keverékekkel, csúcstechnológiás gumiabroncs-szerkezetekkel és optimalizált futófelületi megoldásokkal jelentek meg a piacon. Ennek eredményeként sokkal rövidebb lett a fékút, hatalmasat javult az autók kezelhetősége, és jelentősen csökkent a gördülési ellenállás is. Bár egy új abroncsmodellt elődjével összehasonlítva többnyire csak egyszámjegyű százalékos javulás mutatható ki, ugyanakkor egy 15 évvel ezelőtt bemutatott modellel összehasonlítva rögtön markáns előrelépés jelentkezik. A gyártók mérései szerint egy mai és egy 2000-ben bemutatott gumiabroncs vizes útfelületen mért fékútja között például 20% az eltérés.

Nem az a lényeg, hogy az autó hány éves

A gumiabroncsok aktív biztonságban játszott szerepe megkerülhetetlen. Csak a fejlett technológiát alkalmazó prémium termékek képesek garantálni a rövid fékutat, a precíz irányíthatóságot, a biztos iránytartást, valamint a lehető legmagasabb szintű vízre felúszás elleni védelmet. Cégünk ezért az idősebb autók tulajdonosainak is prémium abroncsok használatát javasolja, hiszen azok valamelyest pótolni tudják a hiányzó aktív biztonsági rendszereket.