Gumiszerviz

Gumivezér

A tapadás szolgálatában...

Személygépkocsi
árak

Tehergépkocsi
árak

Egyéb
árak

Szerviz és kereskedelem

8 éve az Önök szolgálatában
Gumi szerelés és gumi javítás

Bármilyen útviszonyok között is vezet, a gumik hatással vannak az úttartásra, fékezésre, tehát az Ön vezetési komfortjára és biztonságára. Javasoljuk mindig az évszaknak megfelelő autógumi használatát!

KÖNNYŰFÉM FELNI JAVÍTÁS

Bizonyára ön is szembesült már gépkocsijának felni sérüléseivel véletlen "járdázás" vagy kátyú okozta alufelni sérüléssel. Cégünk 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a személyautó alufelni javítása, alufelni hegesztés, felni egyengetés, alufelni görgőzés technológiájában. Alufelni javítás rövid időn belül!

Gumi és felni értékesítés

Mi a japán Yokohama termékei mellett tettük le a voksunkat, de igény szerint bármely gyártó termékeit is beszerezzük. Könnyűfém felni kinálatunkban elsősorban a kiváló német minőséget képviselő AEZ, DOTZ, DEZENT, és ENZO termékei szerepelnek.

TPMS -négy betű- egy megoldás

Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer folyamatosan monitorozza a jármű kerekeiben lévő légnyomást és a fedélzeti szamítógépen keresztül, tájékoztatja a jármű vezetőjét az abroncsok állapotáról, és figylemeztet, amennyiben valamelyik kerékben nem megfelelő a nyomás.

Keréktárolás mesterfokon

A Keréktárolást egy speciálisan megépített raktárépületben végezzük, amely a szezonálisan lecserélt kerekek profi tárolását teszi lehetővé. A gumiabroncsok alapanyagába, minőségmegtartó, stabilizáló anyagokat is kevernek, az évek során mégis veszítenek ideális tulajdonságaikból. A szakszerű tárolás biztosításával a káros folyamatok lelassíthatóak, a gumi élettartalma növelhető.

Ajánlások

ügyfeleink mondták

Beálltam a szervizbe. A fiúk elkezdtek dolgozni, néhány szót váltottunk és már le is cserélték a kerekeket. Zavartan pislogva csak néhány buta kérdést tudtam feltenni. Felfújtátok? Meghúztátok a csavarokat? Dísztárcsák? El is csomagoltatok? A válasz természetesen igen volt! 8 perc alatt, beszélgetve, mosolyogva, lazán...

Markó Attila, ügyfél

Infinity FX-30 Vettel tuning, 21"-os gyári kerekek. Őszintén szólva nem tetszettek. Zuglóban kaptam defektet, de 4 műhelyből is elküldtek, mert nem vállalták a javítást. A Guminornál egyből elvállalták, 20 perc alatt kész volt, közben megbeszéltük a gumi-felni projektet. Másnapra összeszerelve ott várt a kiválasztott felnigarnitúra 4 új gumival, amit 10 perc alatt felszereltk. Boldogan távoztam és azóta ide járok.

Jávorszky Ildikó, Ügyfél

Mikor elhatároztam, hogy gumit cserélek régi Suzukimon a neten találtam ezt a műhelyt. Profi tanácsadásban volt részem! Tetszett, hogy figyelembe véve az autózási szokásaimat (alig használom, csak rövid utakra itt helyben) nem akartak drága gumit rám sózni, inkább egy jó minőségű, középkategóriás, kiváló ár-érték arányú gumiabroncsot ajánlottak. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Jákli Anita, ügyfél