Autószerviz

Teljeskörű autószervíz

Minden, ami autó
Márkafüggetlen autószerviz

Autóját tapasztalt szakemberek, tiszta környezetben, minőségi alapanyagokat és alkatrészeket felhasználva javítjuk, tartjuk karban. Szervizünkben több lehetőség közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet, a legkedvezőbb árfekvésűtől a csúcsminőségűig. Számunkra a legfontosabb, hogy Ön elégedetten távozzon autója átvétele után.

Műszaki vizsgáztatás
vizsgafelkészítés

Teljes körű műszaki vizsgáztatással kapcsolatos szolgáltatás és műszaki vizsgáztatás helyben. Gyorsan, precízen és megfizethető áron, rejtett költségek nélkül. Teljes körű átvizsgálás és felkészítés műszaki vizsga előtt. Eredetiségvizsgálat, gépjármű átírás ügyintézése, kötelező felelősség biztosítás kötés, szerviz munkák, fékek, futóművek javítása.

Karosszéria javítás

Rövid határidőn belül vállaljük a törött, sérült, karambolos gépkocsijának teljes körű karosszéria javítását, lakatos munkáját, fényezését. Ügyfeleink igényei szerint lehetőség van gyári, utángyártott és bontott karosszéria elemek beépítésére. Műanyag karosszéria elemeket speciális technológiával javítjuk

Biztosítási ügyintézés

Cégünk a legtöbb Magyarországon működő biztosító társasággal szerződéses kapcsolatban áll. Így minden, kárrendezési igénnyel hozzánk forduló ügyfelünk érdekét képviselni tudjuk. Teljes körű biztosítási ügyintézést vállalunk. Intézzük a helyszíni kárfelvételt, biztosítjuk a szükséges nyomtatványokat és segítünk azok kitöltésében. Ha szükséges, a bank illetve lízingcégekkel felvesszük a kapcsolatot és kérjük hozzájárulásukat a javításhoz.

Ajánlások

ügyfeleink mondták

Összetört, mozgásképtelen autóm javítására kértem egy ajánlatot. Amit mondtak az visszautasíthatatlan volt! A kisújjamat sem kellett mozdítanom. Jöttek, elszállították és mindent elintéztek helyettem, még a biztósítóval sem kellett bajlódnom. Az autóm gyönyörű lett! És lemosva kaptam vissza!

Hegedűs Jani, ügyfél

Álmomban se gondoltam volna, hogy milyen fejlett a járműdiagnosztika! Tiszta computer az egész autóm! Sokat spóróltak nekem a fiúk azzal, hogy az általuk használt csúcstechnika segítségével, tényleg csak a szükséges alkatrészeket kellett megvennem. Ez nem egy ilyen "próbálkozós" műhely! Köszi

Kollár Steve, ügyfél

Plusz pénzért műszaki vizsgán áttolás? Ez kinek éri meg? Nekem nem! A Guminornál ez nem is sikerülhetett volna. Bevizsgálnak felkészítenek, amit kell kicserélnek, megjavítanak aztán viszik vizsgára. Engem meg egy jól karbantartott autó szolgál. Mindenkinek ezt az utat ajánlom!

Naszádi Jani, ügyfél